Na anderhalve maand op het hoofdeiland, leek het tijd om onze relatie te testen en de TEMPTATION te gaan opzoeken op een ander eiland, Penguin Island. Dit eiland staat bekend om zijn “wilde leven”, wulpse snorkelplaatsen, hete atmosfeer en vooral de natte doortocht.

Het was vooral de natte doortocht van ruim twintig minuten, waar de temptation Tom wel aan de lippen kwam. Hij slaagde er in om de zak droog te houden de gehele test, maar in de laatste tien meter liep het helemaal mis: Tom ging van de grond door de golfslag, kreeg toch wel een slok of twee temptation binnen en de zak werd door en door nat… Dingen gingen van kwaad naar erger en Tom moest zijn zak zelfs in mijn handen leggen, wilde hij het hoofd koel en boven water kunnen houden. Dankzij dit fantastische samenspel raakte de natte zak gelukkig toch veilig aan wal. De beelden liegen er echter niet om: uiteindelijk kwam de vis toch naar buiten…

We moeten aan het einde van de test toch toegeven dat we beiden de temptation gevoeld hebben. We hebben er gelukkig allebei aan kunnen weerstaan en zijn er zeker sterker uitgekomen als koppel. Tevens kunnen we iedereen aanraden om zijn relatie aan dezelfde test te onderwerpen.

Gouden tipke: een plastieken recipient om waardevolle zak(k)en in te steken is geen overbodige luxe en maakt de temptation iets draaglijker.

/ Sealife, Sights

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.