Na onze snorkelavonturen op Penguin Island hebben we de smaak helemaal te pakken gekregen. Tijd voor meer snorkeling! Men zegt niet voor niets: “Als een vis in het water!”. Maar om mee te kunnen met de vissen, bleek dat we moesten upgraden met flippers. Gewone flippers bleken onvoldoende snelheid te genereren, waardoor we genoodzaakt waren om de WiNA-variant (zwart en geel) aan te kopen. Na een lange zoektocht in verscheidene winkelcentra vonden we eindelijk ons gerief. De WiNA-Flippers zijn namelijk niet overal meer te krijgen in de herfst. De mindere soort in blauw en zwart was daarentegen wel nog alomvertegenwoordigd in de winkels. Alle moeite was niet voor niks: de flippers zitten als gegoten, we hebben er van genoten!

/ Sealife

2 Replies

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.