Na alle foto’s van onze trip tot nog toe te herbekijken, kwamen we er achter dat we helemaal vergeten waren om deze blog te posten. Het is ondertussen al enkele maanden geleden dat we in Monkey Mia waren, maar we wilden jullie deze niet onthouden!

Het klinkt als een droom, maar in realiteit sta je met een honderdtal toeristen tot aan je enkels in het water te hopen dat jij één van die uitverkozenen bent om een dolfijn te “voederen”. Je ziet dat ik aanhalingstekens gebruik, want echt voederen kan je het niet noemen. Eigenlijk leg je gewoon een visje in het water waarna de dolfijn in kwestie het opeet. Nu ja, natuurlijk waren wij de gelukzakken wiens handen naar vis mochten ruiken! En om eerlijk te zijn, viel het toch niet totaal tegen. Het blijft indrukwekkend om een wilde dolfijn binnen handbereik te hebben. Om het met een gezegde te zeggen: “Eén dolfijn maakt de lente niet, maar het is toch beter om één dolfijn in de hand te hebben dan tien in de lucht.”

/ Sealife

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.