Onder de noemer van dingen die erg groot zijn in Australië, is vissen er zeker één van! Het cliché van de gepensioneerde man, die gaat vissen om bij zijn zagende vrouw weg te zijn, staat pal tegenover het visbeeld van Australië. Iedereen heeft een hengel en vist hier omdat vissen nu eenmaal AWESOME is!

Als vismaagden kregen we in de winkel “Tackle World” een fantastische introductie! Blijkbaar is het beste tijdstip om op calamari te vissen rond zonsop en -ondergang met een fluo plastieken visje. Zonder goeie moed, maar met veel enthousiasme gooiden we onze handlijnen uit en trokken we ze met snokjes terug. Beginnersgeluk of niet, na een uur hadden we allebei beet!

 

/ Aussie Aussie, Fishing

3 Replies

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.