(more text in English below)

The Nullarbor is een 2000 kilometer lange weg van Ceduna naar Perth (check “Our Route“). Om onze trip wat interessanter te maken, besloten we om onderweg enkele attracties te doen, zoals een spelletje (bush)golf van 18 holes, verdeeld over de verschillende dorpjes op de weg. De lengte van de course is het vernoemen waard, maar het is vooral de staat van de golfterreinen die in het oog springt. Vaak is er niet al te veel gras en is “the green” een groene mat of wat zwarte gravel, die je moet harken. Obstakels zijn er ook meer dan genoeg, want praktisch overal staan bushes en bomen. Zoeken naar je bal in the bush is volkomen normaal en soms heb je meer het gevoel dat je aan het tuinieren bent, dan dat je een “elitaire” sport aan het beoefenen bent!

Door overal te stoppen, zie je heel wat van de roadhouses en de prachtige natuur en geraak je niet oververmoeid van de rechte weg voor je (o.a. the 90-mile straight – de langste rechte weg in Australië!). Zeker een Once in a Lifetime Experience! And there definitely were a lot of firsts!!!

Our firsts:

First time we saw kangaroos on a golf course

First time Claudia stood on a golf course

First time we had to wait to swing until a plane took off from a golf course

First time Claudia got the bal stuck in a bunker

First time Claudia got the bal out of the bunker in one go!

First time we saw a parking lot – including road trains – running through the golf course

First time Tom hit a road train with a golf ball

First time we saw a black “green”

First actual (not mini-)windmills on an actual (not mini-)golf course

First time (and many times after that) we got a golf ball stuck in a bush

First time we got warned about snakes on a golf course

First time playing golf was that AWESOME!!!!

  

 

/ travel

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.