Het is nooit leuk om afscheid te nemen van medetrippers. Maar aan alle verhaaltjes komt er een einde… Als afscheidscadeau mochten we Jasmine en Nino hun vislijn adopteren. Fantastisch! Het is altijd (toch sinds het calamarivissen) mijn droom geweest om de trotse eigenares te zijn van een vislijn. Bij deze kan ik eindelijk zeggen dat mijn droom in vervulling is gegaan. Een fantastische blauwe vislijn werd ons overhandigd en nou moet ik toch even zeggen dat we ze al goed gebruikt hebben! Als ouderwetse meid, hou ik toch nog meer van mijn handvislijn, maar Tom zwaait met de vislijn alsof zijn leven ervan afhangt! En heel af en toe hebben we beet! Al is het niet volledig duidelijk of we meer succes hebben met de handlijn of de vislijn…

 

 

 

/ Equipment, Fishing

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.