Sommige mensen gaan het misschien niet geloven, maar wij doen soms ook wel eens iets cultureel (niet alleen café cultuur ;-)). Een aanrader in Broken Hill zijn de kunstwerken in de “Living Desert”. Deze 12 zandstenen werken van verschillende beeldhouwers van overal ter wereld, kronen een heuvel in een mooi stukje outback en zijn zeer spectaculair bij zonsondergang.

Toegegeven, in het ene beeld is al wat meer moeite gestoken dan in het andere. Zo is er bijvoorbeeld een “beeldhouwwerk” dat verdacht veel op een gewone steen lijkt, waarvan de kunstenaar beweert dat enkel hij en een goede vriend de “echte” betekenis kennen… tjah… Wij maakten alvast een selectie uit de beelden die we wél konden begrijpen!

We hadden ook extra geluk, aangezien de volle maan net opkwam op het moment dat de zon onder ging. Lucky us!

/ Sights

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.