Na onze klacht over het prachtige weer, volgt hier een nieuwe klacht over verveling!

In tegenstelling tot Tom zijn job, is het in mijn job in de paasperiode erg rustig. Hierdoor ben ik jammer genoeg tijdelijk werkloos. Ik hoor jullie al zeggen: “Claudia, het is al erg genoeg dat je 25 graden koud vindt, maar stop nu maar met klagen!”. Ter verdediging: Het lijkt leuk om hele dagen aan het zwembad te liggen met mijn nieuw AWESOME petje, te lezen en niets te doen of voor de tiende keer Luffa’s te gaan bewonderen in King’s Park, maar de realiteit is dat het voor mij erg saai wordt na twee dagen. En niet werken = niet betaald worden. (We hebben gisteren nog onze rug gecontroleerd, maar nog steeds geen centjes die er op willen groeien. Misschien is er een correllatie tussen temperatuur en groeisnelheid?! Dat het maar snel wat beter weer wordt!) Gelukkig kan ik me troosten met het idee dat dit slechts tijdelijk is en dat het eind april erg druk zal zijn op het werk. Dus ja, ik zal mijn voetjes maar wat omhoog leggen in deze stilte voor de storm.

Wat kan ik anders doen?!

Ja, we weten nog steeds dat we verwend zijn!

/ Miscellaneous

4 Replies

  1. Bonjour Claudia et Tom. Je ne comprend pas ce que vous écrivez mais ce n’est pas grave je pense que tout va bien pour vous. J’ai toujours mon bracelet qui ne me quitte pas. Nous sommes maintenant chez nous. L’Australie c’était bien. Bises à vous deux. Bonne continuation. Ghislaine et Gerard. On repense à nos bons moments..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.